babagan kita

Ngupayakake Kaunggulan Ora Ana Liyane

Fuzhou Brighter Electromekanical Co., Ltd. minangka pabrikan menara cahya seluler sing misuwur kanthi kapabilitas riset lan pangembangan lan kapabilitas produksi. Wiwit didegake, perusahaan kasebut nduweni filosofi integritas, profesionalisme, inovasi lan keunggulan bisnis, lan duwe komitmen kanggo nggawe produk pencahayaan berkualitas tinggi Saiki, seri mercusuar seluler, seri pasokan listrik darurat, pompa listrik darurat lan produk liyane sing diproduksi perusahaan akeh digunakake dening perusahaan listrik, bandara lan departemen militer, lan sawetara produk sing didol menyang Australia lan Timur Tengah .

Bintang Produk

paling anyar warta