Babagan Kita

Profil Perusahaan

Sapa kita

Fuzhou Brighter Electromekanical Co., Ltd. minangka pabrikan menara cahya seluler sing misuwur kanthi kapabilitas riset lan pangembangan lan kapabilitas produksi. Wiwit didegake, perusahaan kasebut duwe filosofi bisnis integritas, profesionalisme, inovasi lan keunggulan, lan setya nggawe produk pencahayaan berkualitas tinggi.

Saiki, seri mercusuar seluler, seri pasokan listrik darurat, pompa listrik darurat lan produk liyane sing diproduksi perusahaan akeh digunakake dening perusahaan listrik, bandara lan departemen militer, lan sawetara produk sing didol menyang Australia lan Timur Tengah.

6f44bd4da1611e896eb81671e741563

Kekuwatan Perusahaan

Layanan kustomisasi produk minangka daya saing inti saka perusahaan, kabeh produk diduweni saka khusus kanggo pelanggan. Kalebu macem-macem wilayah ing wilayah dataran tinggi, suhu dhuwur, asor dhuwur lan wilayah pulau uyah sing dhuwur, wilayah sisih lor beku alpine, lan liya-liyane. bisa digunakake kanthi akeh ing konstruksi listrik, konstruksi sepur, konstruksi dalan, konstruksi tambang, penerangan bandara, penerangan stadion gedhe, penerangan perbatasan pulau, Sumur minyak lan minyak, industri kimia, keamanan publik, kebakaran, kendali banjir, pencegahan bencana lan mitigasi, darurat nylametake lan akeh lapangan liyane.

Unit tenaga lan komponen inti produk liyane sing diprodhuksi pabrik iki umume digawe saka merek terkenal internasional lan domestik kanggo njamin kualitas lan keandalan produk kasebut. Kubota, Perkins, Kohler, Yanmar, Yangdong, Honda, Sinocox, Meccalte, Stamford , Leroysomer, merek Smartgen minangka mitra kita.

Produk Kita

Produk & Pabrik sing Padhang

Produk kami bola-bali menang penawaran ing penawaran penting, lan misuwur ing industri tenaga listrik, manajemen darurat nasional lan pertahanan wates pulau lan sektor penting liyane.

Ing proses pangembangan lan inovasi produk, Brighter Electromekanical Co., Ltd. entuk kerja sama jero karo Shenzhen Lehui Optoelectric Technology Co., Ltd. ing 2017, lan dadi anak perusahaan sing nyekel. Ngandelake kekuwatan teknis sing kuat lan kemampuan pangembangan pasar, perusahaan kita banjur dadi tenaga anyar sing penting ing industri produk darurat domestik. 

Layanan kaping pisanan, kualitas dadi raja dianggep minangka inti budaya perusahaan kita. Kanthi tekane jaman anyar, kanthi integritas lan kualitas produk minangka dhukungan saka Fuzhou Brighter Electromekanical Co., Ltd. bakal nggawe kemajuan sing gedhe, nunggang angin,

IMG_0412

factory gate

factory gate

factory gate

factory gate

Tur Pabrik

Lingkungan Kantor
Pabrik Kita
Lingkungan Kantor

IMG_20210501_075255 IMG_20210501_075347_MG_0959 _MG_0944 _MG_0955 7f4b3751eea8f9ea60eb15c53105a35 3bb855cb732805f8eca05681de62430 9b43135ae35b967ceca5ba3d7085211 fbb2cfccfe8ff6ee813c4fe3e8b98bf 34bfa14b084f76bee236f40fce79a4a caca1f0612a345722bf05cd9fa7ef35

Pabrik Kita

IMG_0375 IMG_0428 IMG_0399 IMG_0403 IMG_0384 IMG_0411 IMG_0413 IMG_0408 IMG_0387

pageimg