Hubungi Kita

Fuzhou Brighter Electromekanical Co., Ltd.

Alamat

Nomer 5 Tieling East, Zona Pangembangan Ekonomi-Teknologi Minhou Tahap 1, Kota Fuzhou, Provinsi Fujian, China

Telpon

0086-13960940337

0086-591-22071372

Jam

Senen-Setu: 8 esuk nganti 5 sore

Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita