FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Periode garansi?

1 taun utawa 1000 jam operasi endi wae sing luwih dhisik.

Apa produk sing sampeyan operate?

Fuzhou Brighter Electromekanical Co., Ltd. Minangka salah sawijining Pabrikan Menara Cahaya sing paling gedhe, kanthi Markas papan dununge ing ShenZhen China.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% sadurunge lan saldo T / T 70% mbayar sadurunge dikirim / 100% LC.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan khusus kanggo menara lampu?

NggihKita nawakake macem-macem produk lan layanan khusus

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

We are pabrikan profesional lampu ponsel menara.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan khusus kanggo generator solar?

Deleng dhaptar listrik, frekuensi, rincian voltase kanggo kita supaya bisa menehi rekomendasi generator sing paling apik kanggo sampeyan.

Apa sampeyan duwe pabrik dhewe?

Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing lapangan iki lan welcome menyang pabrik kanggo lelungan lapangan.

Apa sampeyan duwe cukup pengalaman ngekspor bisnis nalika mung pabrik?

Kita duwe pengalaman dagang asing kanthi profesional lan dhukungan teknis, mula kita bisa ngatasi barang-barang kanthi ngekspor kanthi lancar.

Apa aku bisa entuk rega paling murah minangka grosir?

Mesthine, Pedagang Grosir bakal nyuda tekanan saham lan pantes entuk rega paling murah kanggo entuk bathi sing cukup.

Apa bisa duwe Logo utawa jeneng perusahaan supaya dicithak ing produk utawa paket sampeyan?

Manawa. Logo sampeyan bisa dicithak ing produk kanthi Hot stamping, printing, Embossing.

Dununge pabrik sampeyan?

Pabrik kita ana ing Kota Fuzhou., Provinsi Fujian, China

Kepiye cara dadi agen kita?

Anggere sampeyan duwe sumber daya pasar lan kapasitas kanggo nindakake layanan sawise-adol, hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap kanthi ngirim priksaan.

Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk menara ringan?

Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

Kepiye cara nerusake supaya menara ringan?

Kaping pisanan, wenehake babagan detail detail lan lingkungan aplikasi sampeyan. Kapindho, disaranake sawetara produk lan solusi sing cocog miturut panjaluk sampeyan. Katelu, sawise konfirmasi kabeh rincian, pelanggan bakal ngetokake pesanan tuku lan nggawe pembayaran kanggo dikonfirmasi, mula kita miwiti produksi lan ngatur kiriman.

Apa sing bisa sampeyan lakoni yen ana masalah produk sing ditampa?

Yen sampeyan nemokake masalah nalika nampa produk, hubungi sales lan email saran lan foto.

Apa paket kita?

Paket polywood standar.

Ana ngendi pelabuhan segara sing lagi dimuat?

Fuzhou, China.

Apa ora apa-apa kanggo nggawe jeneng merek dhewe?

Kita bisa dadi pabrik OEM kanthi wewenang merek.

Jam pira kiriman?

25-30 dina sawise nampa setoran majeng.

Kepiye babar pisan?

Kita nyuplai garansi 12 wulan.

Kepiye carane kudu rampung yen mesin rusak?

Sampeyan bisa nggawa video menyang kita lan teknisi bakal nganalisa panyebabe masalah adhedhasar video kasebut.

Kepiye carane kita kudu nggawe bagean yen rusak?

Kita menehi saran supaya pelanggan tuku sawetara aksesoris konvensional adhedhasar negara lan lingkungane.
Yen bagean liyane rusak, kita bakal ngirim liwat laut utawa udara.

Kepiye carane ngemas mesin kasebut?

Umume, kita nggawa ing wadhah kayu ekspor, manawa aman kanggo transportasi.

Kepiye regane?

Kita bisa menehi rega paling apik tinimbang perusahaan dagang liyane. Yen produk kasebut cocog tenan lan bisa nguntungake sampeyan, regane bisa dirundingake.

Layanan Garansi Internasional?

Umume produk seneng Layanan Garansi Internasional, kayata: Cummins, Perkins, Kubota, Stamford, lan merek liyane sing misuwur ing saindenging jagad, umume merek Tiongkok tanpa Layanan Garansi Internasional, nanging Daya sing Cahya bakal nawakake sawise layanan sales, aja padha kuwatir .

Dununge pabrik sampeyan?

Pabrik kita ana ing Kota Fuzhou, Provinsi Fujian, China. Cedhak karo pelabuhan Mawei. Udakara udakara 5jam nganggo kereta ekspres.

Pengin kerja sama kita?