Menara Lampu Angkat Vertikal Hidrolik KLT-10000V

Lampu Logam / Mastik Hidrolik

Lampu halida logam 4X 1000 W kanthi mesin Kubota lan generator 8kW.
Pilihan nganti generator 20kW kanthi akeh kekuwatan kanggo mbukak alat.
Tiang hidrolik sing muter lan bisa diartikulasekake bisa tekan ngarep, mburi lan sisih kanggo fleksibilitas tambahan.
Bar lampu uga miring ing taun 1800-lan saben lampu bisa nuduhake arah tartamtu uga nggunakake klip musim semi sing sederhana
Perlindhungan mesin standar kalebu suhu banyu dhuwur lan mati otomatis oli kurang.
Lampu lan ballast medhot cepet supaya gampang ngatasi masalah, layanan, lan ndandani.
Standard Dot disetujoni roto mandeg lan nguripake lampu.
Sasis tugas abot lan 4,200 lbs dirating poros kanggo nangani penarik dalan sing atos.
Rantai keamanan dalan gedhe kanthi sworo seru.


Detail Produk

Tag Produk

rincian produk

Lampu halida logam 4X 1000 W kanthi mesin Kubota lan generator 8kW.
Pilihan nganti generator 20kW kanthi akeh kekuwatan kanggo mbukak alat.
Tiang hidrolik sing muter lan bisa diartikulasekake bisa tekan ngarep, mburi lan sisih kanggo fleksibilitas tambahan.
Bar lampu uga miring ing taun 1800-lan saben lampu bisa nuduhake arah tartamtu uga nggunakake klip musim semi sing sederhana

Perlindhungan mesin standar kalebu suhu banyu dhuwur lan mati otomatis oli kurang.
Lampu lan ballast medhot cepet supaya gampang ngatasi masalah, layanan, lan ndandani.
Standard Dot disetujoni roto mandeg lan nguripake lampu.
Sasis tugas abot lan 4,200 lbs dirating poros kanggo nangani penarik dalan sing atos.
Rantai keamanan dalan gedhe kanthi sworo seru.

FAQ

1. Kepiye cara nerusake supaya menara cahya?
Kaping pisanan, mangga wenehake syarat detail lan lingkungan aplikasi sampeyan. Kapindho, disaranake sawetara produk lan solusi sing cocog miturut panjaluk sampeyan. Sing nomer telu, sawise konfirmasi kabeh rincian, pelanggan bakal ngetokake order tuku lan mbayar supaya dikonfirmasi, mula kita miwiti produksi lan ngatur kiriman.

2. Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
Ya, kita nawakake garansi 1 taun kanggo produk.

3. Apa sing bisa ditindakake yen ana masalah produk sing ditampa?
Yen sampeyan nemokake masalah nalika nampa produk, hubungi sales lan email saran lan foto.

4. Apa paket kita?
Paket polywood standar.

Kanggo ndeleng utawa pesen Klt-10000V, nelpon 86.0591.22071372 utawa bukak www.worldbrighter.com

Hydraulic Vertical Lifted Lighting Tower (3)
Spesifikasi ringkes
Ukuran minimal 2350 × 1600 × 2500mm
Ukuran maksimal 3400 × 1850 × 8500mm
Bobot garing 1150kg
Angkat sistem Hidrolik
Rotasi mastaka 360 °
Daya lampu 4 × 1000W
Jinis lampu MH
Lumen total 360000 lm
wilayah sing padhang 4000㎡
Mesin Kubota D1105 / V1505
Pendinginan mesin Cairan
Silinder (q.ty) 3
Kecepatan mesin (50 / 60Hz) 1500 / 1800rpm
Wadhah cairan (110%)
Alternator (KVA / V / Hz) 8/220 / 50-8 / 240/60
Soket outlet (KVA / V / Hz) 3/220 / 50-3 / 240/60
Tekanan rata-rata 67 dB (A) @ 7m
Ketahanan kacepetan angin 80km / jam
Kapasitas tank 100l

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita