Menara Lampu Laydown KLT-8000

Metal halida / Manual mast

Menara lampu seri KLT-8000 saka Elektromekanik sing Cahya nyedhiyakake cahya serbaguna, kurang, tahan lama lan dipercaya. Menara lampu seri KLL-8000 nawakake cahya lan nganti 8kwk listrik ekspor kanggo tenaga kerja kudu kabeh ana ing tilas sing kompak. Menara lampu kasebut kasar , tahan cuaca lan tahan pengaruh ing awak kabeh waja. hood iku ditutupi cat tahan asam lan alkali lan gampang diresiki.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Menara lampu seri KLT-8000 saka Elektromekanik sing Cahya nyedhiyakake cahya serbaguna, kurang, tahan lama lan dipercaya. Menara lampu seri KLL-8000 nawakake cahya lan nganti 8kwk listrik ekspor kanggo tenaga kerja kudu kabeh ana ing tilas sing kompak. Menara lampu kasebut kasar , tahan cuaca lan tahan pengaruh ing awak kabeh waja. hood iku ditutupi cat tahan asam lan alkali lan gampang diresiki.

Adhedhasar prinsip prioritas utama pelanggan, produk kita nggunakake ide desain canggih. Amarga desain inovatif, menara cahya nduweni kenyamanan, efisiensi, kesederhanaan lan keamanan ing operasi. Menara cahya bisa hotspot, kompak lan kurang butuh ruangan nalika dikirim utawa disimpen.
Menara Lampu Layer Diesel sing Cahya wis dadi menara cahya luwih saka 8 taun. Menara menara teleskop sing bisa dideleng kurang saka dhuwur transportasi lan panyimpenan, menara munggah 30 kaki kanthi rong winches nalika dipasang. Teknologi canggih nyedhiyakake katerangan sing unggul kanthi pilihan lampu halida logam, LED utawa lampu. Kanggo persiyapan situs kanthi cepet lan kurang wektu tundha, saben lampu bisa ditrapake kanthi bebas tanpa nggunakake alat-lan perlengkapan tetep ing papan sing wis dipanggonke.
Ora preduli apa sing dibutuhake lampu sampeyan, seri menara cahya KLT-8000 sing luwih cerah nawakake opsi lan daya tahan kanggo menehi cahya sing bisa dipercaya lan andal menyang papan kerja sampeyan. Menara lampu soroh dhuwur 30-ft (9,14 m) nyedhiyakake cahya 4.000 Watt nalika generator pilihan 10kW nyedhiyakake akeh kekuwatan kanggo mbukak alat lan peralatan tambahan.

Fitur

● 4 x 1000 lampu halida logam Watt
● Mesin Kubota lan generator 8 kW
● 359º rotasi menara sing ora terus-terusan lan kabel mast sing bisa ditarik
● Tugas, mast lan sasis tugas berat lan poros 3.000-pon (1,360 kg) kanggo nangani towing ing dalan sing atos
● Fitur Pilihan Mast Vertikal lan wadhah elektronik kanggo nyebarkake tiang cepet, ningkatake lampu nganti 30 detik.

Spesifikasi ringkes

Fisik
Jejak sing dipasang 127 × 112in. (321 × 288cm), L × W
Dhuwur operasi Maks. 30ft (9.14m)
Min.12ft (3.8m)
Dhuwur lelungan 66in (168cm)
Bobot Kira-kira Operasi.1800lb (815kg)
  Shippin Kira-kira 1550lb (703kg)
Lampu LED 480 watt LED 350 watt Halida logam
Lampu Papat perlengkapan 480W Papat 350W perlengkapan Lampu papat 1000W
Luminositas 57.800lm saben peralatan 49.000 lm saben perlengkapan 110.000 lm saben lampu
  231.200lm total Total 196.000lm 440.000 lm total
Sistem tenaga
Jinis mesin Tier 4 Final diesel, 3 silinder, 4-siklus
Kacepetan mesin 1800rpm @ 60Hz utawa 1500rpm @ 50Hz
Penggerak Tanpa sikat, kelas H
Tingkat swara 70dB @ 23tf (7m) paling maksimal
Batere 12Vdc, 550CCA
  Kubota D1005 Mitsubishi L3E Kohker KD1003
Output daya maksimal 9,8kw 11.5kw 9.1kw
Kapindahan 1001cm³ 1123cm³ 1028cm³
Kapasitas tanki bahan bakar 114L 114L 114L
  LED 480 watt LED 350 watt Halida logam
Konsumsi bahan bakar 1,17L / h 0,096L / h 1,86L / h
Runtime betore ngisi bahan bakar Udakara.97 jam Udakara.120 jam Udakara.62 jam
Daya output
Output 6kW utawa 8kW
Tegangan 120Vac utawa 240Vac
Amperage 50A @ 120V, 25A @ 240V
Frekuensi 60Hz utawa 50Hz
Peraturan voltase ± 6%, ora mbukak kanggo mbukak kebak

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita