Warta

  • Light Tower Parts Supply to Overseas Markets

    Pasokan Lampu Menara Cahaya menyang Pasar Luar Negeri

    Wiwit taun 2021, kanthi rega bahan baku lan tenaga kerja sing saya akeh, produsen barang industri ing pirang-pirang negara ngadhepi tantangan gedhe, lan akeh perusahaan ing China sing uga nemoni dilema iki. Nanging, pabrik kita, amarga ningkatake kualitas produk uga kapercayan ing taun-taun pungkasan, ...
    Waca liyane
  • Fuzhou Brighter light tower, Light the Evening Boat to Return to homeland | From Huawei to Corporate Learning Role Models

    Menara Fuzhou Cahya, Cahya Prau Sore kanggo Bali menyang tanah air | Saka Huawei nganti Model Peran Pembelajaran Perusahaan

    Tanggal 24 September 2021, MS. Meng Wanzhou pungkasane ninggalake Kanada ing pesawat charter pamrentah China lan mlebu ing Bandara Bao'an Shenzhen jam 21:50 tanggal 25 September. 1000+ dina lan wengi ngenteni, 1000+ dina lan wengi game, Pungkasane kanthi sukses nggawa ibu iki. ..
    Waca liyane
  • 2021 Lanzhou City Large Area Power Outage Event Cross-District Linkage Emergency Drill

    2021 Bor Darurat Linkage Kecelakaan Lintas Wilayah Kota Besar Lanzhou

    Kanggo ngetrapake konsep pencegahan bencana lan mitigasi anyar ing periode anyar "rong desakan lan telung owah-owahan" Sekretaris Jenderal Xi Jinping, Komando Tanggepan Darurat Provinsi Gansu mutusake nindakake wengi pemadaman listrik Kota Besar Lanzhou. ..
    Waca liyane
  • 7-20 Zhengzhou extraordinarily heavy rainfall rescue 2021-09-03

    7-20 Zhengzhou nylametake udan deres banget 2021-09-03

    Jam 21:59 ing wayah sore tanggal 19 Juli, Biro Meteorologi Zhengzhou ngetokake sinyal peringatan hujan badai abang, lan esuk tanggal 20 Juli, Direktur Li Ke Xing ngetokake paling ora telung sinyal peringatan badai merah berturut-turut. "Tanggal 21 Juli jam 3:00, Provinsi Henan mutusake ...
    Waca liyane
  • 2-26 Keruntuhan Bangunan Lawas ing Pingxiang, Jiangxi

    Tanggal 26 Februari 2016 jam 14:18, bangunan perumahan 6 lantai ambruk ing Jalan Yuejin Selatan ing Kota Pingxiang, Jiangxi. Miturut saksi, 3 lantai ndhuwur bangunan kasebut ambruk, kalebu 6 rumah tangga. Toko ing ngisor iki rusak lan korban tiwas ...
    Waca liyane
  • Shenzhen Bright Landslide Emergency Rescue

    Nylametake Darurat Longsor Longgar Shenzhen

    Longsor 12-20 Shenzhen nuduhake longsor sing kedadeyan jam 11:40 tanggal 20 Desember 2015 ing Taman Industri Hengtaiyu, Komunitas Phoenix, Distrik Baru Guangming, Shenzhen, Provinsi Guangdong. Longsor bencana nutupi area udakara 380.000 meter persegi, nyebabake 33 bangunan ...
    Waca liyane
  • Zhejiang Lishui Rescue July-12-2021

    Zhejiang Lishui Rescue Juli-12-2021

    Jam 22:50 tanggal 13 November 2015, kedadeyan longsor ing Desa Lidong, Kota Yaxi, Distrik Liandu, Kota Lishui, Provinsi Zhejiang, lan wilayah lokal langsung miwiti rencana tanggapan tingkat utama disaster bencana geologis. Ukuran awak longsor cacahe luwih saka 300.000 m kubik ...
    Waca liyane
  • Typhoon “Soudelor” Fuzhou, Putian Emergency Repair

    Topan "Soudelor" Fuzhou, Perbaikan Darurat Putian

    Juli-4-2021 Super Typhoon Soudelor (Internasional No. 1513) minangka siklon tropis kaping 13 ing musim topan Pasifik 2015 lan siklon tropis paling kuat nomer loro ing perairan global ing taun 2015. Jeneng "Soudelor" diwenehake dening Mikronesia lan tegese pangareping legendaris isl ...
    Waca liyane
  • Emergency Rescue of Fujian China

    Nylametake Darurat Fujian China

    Mei-18-2021 Saka wengi tanggal 18 nganti 19 Mei 2015, kabupaten Qingliu lan Ninghua ing Provinsi Fujian ngalami udan deres, kanthi udan maksimal 366 milimeter. Udan deres ngilangi nilai ekstrem sejarah lan malih dadi banjir abad kepungkur. Perusahaan kita Fuj ...
    Waca liyane