Fujian ngluwari

Topan "Nibert" disabetake banget karo Dhukungan Pencahayaan Optoelektronik Lehui Shenzhen

Topan Nomer 1 ing 2016 "Nibert" mlebu ing Kota Shishi, Kota Quanzhou, Provinsi Fujian jam 13:45 tanggal 9 Juli, kanthi udan deres lan banjir super langka ing sebagian besar wilayah ing Provinsi Fujian, nyebabake kerugian ekonomi lan korban jiwa ing Fujian Provinsi.

Amarga gangguan dalan, komunikasi lan listrik ing wilayah bencana pirang-pirang dina, medan kasebut rumit lan akeh tumpukan, sing nggawe telusuran lan nylametake wong lan verifikasi identitas bisa dadi angel banget. Perusahaan Pasokan Tenaga Provinsi Fujian teka ing garis ngarep perbaikan tenaga darurat ing wilayah sing magepokan nalika pisanan. Shenzhen Lehui Optoelectronics Co., Ltd. kanthi cepet ngatur tim penyelamat sawise ngerti babagan bencana kasebut lan nyedhiyakake akeh peralatan pencahayaan seluler lan mercusuar gedhe kanggo kerja sama karo Perusahaan Sumber Daya Provinsi Fujian kanggo ndandani lan nyedhiyakake dhukungan cahya kanggo tim penyelamat ing wayah wengi.

img (3)

Sajrone proses nylametake, perusahaan ora mung nyedhiyakake lampu gantung seri KLT-8000, nanging uga nyedhiyakake pompa saluran pembebanan tenaga mandhiri seluler sing anyar sing dikembangake kanggo ngleksanakake nylametake saluran darurat kanggo wilayah lan papan sing dibanjiri. Pompa got iki dikembangake kanthi independen lan diproduksi dening perusahaan kami, sing beda banget karo pompa liyane ing pasar. Pompa got iki duwe ciri ukuran cilik, bobot entheng lan gerakan sing trep. Ing proses transportasi, ora butuh pitulung saka crane, nanging bisa ngerteni muatan awake dhewe lan momot truk pickup cilik kanthi gumantung karo mekanisme muatan lan bongkar muat dhewe, sing menehi pitulung banget kanggo ngluwari operasi lan ngirit wektu mlaku.

img (1)


Wektu kiriman: Mar-05-2021