Nylametake Poyang

Nalika ana pihak sing nemoni masalah, kabeh pihak ndhukung, Poyang, Provinsi Jiangxi ngadhepi pati lan pati ing badai, perusahaan induk kita Shenzhen Lehui Optoelectronics Co, .Ltd.

2020/07/07 Jiangxi Poyang Udan deres nyapu kutha tlaga wiwit jam 11:00 tanggal 4 Juli, kabeh dalan utama lan sekunder duwe tingkat banyu sing beda-beda, lan uga ana banyu gedhe ing omah utawa toko warga ing sadawane dalan.

Ngadhepi kahanan parah perang lan nylametake banjir, perusahaan kasebut ngluncurake rencana pertempuran lan penyelamatan banjir, lan tim penyelamat darurat bergegas menyang wilayah sing kena pengaruh parah kanggo miwiti karya penyelamat lan kanthi cepet nyebarake bahan penyelamat menyang wilayah sing kena pengaruh.

Poyang Rescue (5)
Poyang Rescue (3)

Peralatan iki minangka menara lampu seluler bermesin tinggi seri SPIDER-MAN LB6180E-DISCOVERY, sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kanthi mandhiri. Kanggo ngrampungake produk menara ringan iki, perusahaan kami nglumpukake sumber daya sing mupangate lan nyiyapake tim pangembangan Spider-man, sing butuh wektu setaun kanggo ngatasi kesulitan kasebut. Kita nggunakake 10 set rencana kanggo verifikasi produk sadurunge lan sawise, lan pungkasane ngrampungake.

Pemuatan mercusuar tradisional mbutuhake panggunaan crane utawa forklift kanggo ngrampungake muatan, crane utawa forklift kudu ngetutake truk menyang situs darurat kanggo ngrampungake panggunaan bongkar muat, wektu muat lan bongkar muat uga akeh nggunakake tenaga kerja lan sumber daya finansial. "Spider-man" dilengkapi sistem loading lan bongkar listrik "titik pangsi" sing dipatenake, nggunakake pemuatan truk pickup cilik, liwat sistem bisa dirampungake ing 180 detik kanggo mbukak utawa mbongkar kendharaan. Ngurangi nyiyapake persiyapan lan transfer wektu kanthi signifikan, sanajan ora ana dhukungan lan tindakake peralatan angkat liyane, cepet, efisien, aman, ekonomis, ngirit akeh wektu kanggo ngluwari.

Poyang Rescue (2)
Poyang-Rescue-(4)

Nganti jam 11:00 tanggal 7 Juli, level banyu Stasiun Hukou 20.02 meter, jembar awak banyu ing Danau Poyang nembus 4050 kilometer persegi
Ing dina-dina mbesuk, udan deres bakal terus ing tekan tengah Kali Yangtze, level banyu paling dhuwur ing stasiun Hukou diarepake luwih saka 21 meter taun iki, lan pucuke jubin banyu ing Danau Poyang bisa nganti luwih saka 4250 alun kilometer.

Sawise limang dina limang wengi gelut, wiwit esuk tanggal 18 Juli, pelanggaran tanggul Poyang County Zhongzhou sukses ditutup. Konco iki, ana kerja keras nylametake dike "korek". Sawise ngerti bencana serius ing Kabupaten Poyang, Shenzhen Donghui Optoelectronics Co., Ltd. ngirim tim darurat lan puluhan menara pencahayaan gedhe menyang situs penyelamat Poyang ing wektu, udan utawa sumunar. Menara lampu gedhe nyedhiyakake dhukungan kuat kanggo operasi nylametake terus-terusan ing Zhongzhou ing wayah wengi.


Wektu kiriman: Mar-05-2021