2 Oktober 2016 Ngewangi Grid Nasional

Ing 23 Oktober 2016, menara pencahayaan seluler "Spider-Man" ditugasake njamin jaminan pencahayaan ing kompetisi distribusi jaringan non-stop jaringan Grid 10 KV sing dianakake ing Huzhou, Provinsi Zhejiang. Efek pencahayaan sing apik lan mobilitas sing apik banget ditemokake dening peserta lan penyelenggara kompetisi.

newsimg (3)
newsimg-(2)
newsimg (2)

Wektu kiriman: Mar-05-2021