Nylametake kanthi cepet, saiki urip - tanah longsor 6.24 Sichuan Mao County

Ing tanggal 24 Juni, reporter kasebut ngerti saka departemen propaganda Maoxian County yen udakara jam 6:00 dina iki, keruntuhan gunung sing dhuwur ana ing desa pabrik anyar Maoxian County, sing nyebabake kali kasebut ngalangi 2 kilometer lan ngubur luwih saka 100 wong. Kabupaten kasebut kanthi cepet ngluncurake risiko bencana geologis mega lan tanggap darurat bencana. Dilaporake yen bencana kasebut kedadeyan ing Kota Maoxi, Maoxian nglempeng desa pabrik anyar, jumlahe gunung kasebut ora bisa diramal saiki, nanging bencana kasebut nyebabake kali kasebut diblokir 2 kilometer, luwih saka 40 rumah tangga lan luwih saka 100 wong dikubur.

Kantor darurat negara Sichuan Aba ujar, kabupaten mao pisanan kanggo ngatur luwih saka 400 wong penyelamat, pasukan penyelamat saiki wis bergegas menyang adegan kanggo kumpul ing siyaga. Amarga ambruk jumlah gedhe lan muter watu sing terus-terusan, penyelamatan angel banget. Perusahaan kita dilaporake babagan bencana kasebut lan ngubungi pusat proyek perusahaan kita ing provinsi Sichuan kaping pisanan, njaluk nyiyapake tim penyelamat darurat kanthi wektu paling sithik karo perusahaan pasokan listrik Sichuan menyang situs ambruk ing Fuxi Town, Mao County, kanggo mbantu perusahaan sumber daya darurat lan nyedhiyakake dhukungan cahya darurat kanggo nindakake tugas nylametake wilayah bencana.

newsimg

Kanggo nylametake, perusahaan kami nyedhiyakake menara lampu seluler seri Spider-man. Menara cahya seluler sing trep lan efisien iki minangka produk utama perusahaan amarga bahan bakar bensin lan ngemot karakteristik loading lan cepet.

"Spider-man" dirancang kanggo pickup perbaikan sing digunakake dening perusahaan listrik kanthi jumlah akeh. Bisa langsung nggawa kothak kargo truk pickup standar lan cepet tekan lokasi ndandani paling ekstrim sing bisa dituju truk pickup.

Yen dibandhingake karo mercusuar tradisional kudu diangkut nganggo truk gedhe kanthi seluler, fleksibel, liwat syarat dalan sing kuwat lan murah, selaras karo peraturan lalu lintas lan ciri khas liyane, ing tim penyelamat darurat bisa ngetutake kacepetan paling cepet lokasi sing wis ditemtokake.

"Spider-man" dilengkapi sistem loading lan unloading listrik "titik pangsi" sing dipatenake, sing mbukak utawa mbongkar bisa rampung sajrone 180 detik. Ngartekno bisa nyuda persiyapan budhal lan transfer wektu, sanajan ora ana dhukungan lan tindakake peralatan angkat liyane, cepet, efisien, aman lan ekonomi.

Pemuatan mercusuar tradisional mbutuhake panggunaan crane utawa forklift kanggo ngrampungake muatan, crane utawa forklift kudu ngetutake truk menyang situs darurat kanggo mbongkar, ngemot dawa lan mbongkar wektu uga akeh tenaga kerja lan sumber daya material. Fungsi loading lan unloading cepet saka sistem loading lan unload "pivot point".


Wektu kiriman: Jun-24-2017